Nejnovější recenze ze sekce Domovní telefony a videotelefony
- Dělá to co má
Dělá to co má a vypadá lépe než původní domácí telefon. A ještě byl levnější...
Jak se popisuje připojení k wifi, tak aplikce Smart Life nemá uvedené kolonky k připojení chytrého zvonku.
Zatím sháním info jak se připojit. Kdyby někdo pomohl.
Reakce značky EVOLVEO
děkujeme za Vaši recenzi a sdílení Vašich zkušeností.
Obraťte se na nás prosím prostřednictvím naší technické podpory na adrese [email protected] , kde Vám se zprovozněním videozvonku rádi pomůžeme.
Přeji Vám hezký den.
- jednoduchost zapojení
Nový digitální telefon s rozšířením funkcí oproti původnímu analogovému provedení.
- kvalita
funguje
- kvalitní zpracování
- snadná instalace
- ocenil bych integrovaný zvonek, bez originálního trafa je třeba doplnit ještě o piezo bzučák
Telefon funguje tak jak má, zapojení zvládne dle schématu i lajk
- Masivni nerezove tablo
- Hezky zpracovano
- Fakt jednoduche BUS zapojeni
Pecka
- Super, funguje jako ten starý koupený před třiceti lety
- Funguje, jak má
- nemá to chybu
funguje
- Kovová vstupní kamerová jednotka, zdá se docela odolná.
- 4 dráty stačí (napájení 12V, audio, video a GND). Pomocí těchto 4 drátů můžete napojit i dveřní bzučák, ke kterému ale musíte přivést extra napájení (2 dráty od zdroje ke bzučáku a 2 dráty od bzučáku ke kameře).
- jak se setmí, zapne se infra kamera a rozsvítí se tlačítko zvonku.
- Domovní monitor vypadá docela dobře, není dotykový, ale ovládá se bezproblému tlačítky. Jde zde volit i jas či kontrast.
- vyvolání pohledu kamery na monitoru, takže vidíte co se děje před domem aniž by někdo muset zvonit
- lze připojit i otvírání brány
- lze připojit elektromagnetický zámek branky
- monitorování pohybu okolo kamery (nutná SD karta)
- není možné bezdrátové připojení, vše jen dráty
- pěkný zvuk i obraz
- trochu se zahřívá, i když nepracuje. Nic výrazného, ale není to úplně mrtvý stroj.
- pomalejší
- návod je hodně stručný. Je tam sice všechno, ale stručnost je až děsivá. Musíte nad spoustou věcí přemýšlet, jak to autor návodu myslel.
Tahal jsem 30m kabelu sykfy 5x2x0,5. Kabel jsem vedl souběžně se silovým kabelem v zemi a žádné rušení není vidět. Obraz je čistý, bez rušení a to jsem jej po cestě jednou přerušil a pájením napojit znovu. Pozor na spínané trafa, které mají velké rušení. Já použil jedno elektronicky spínané trafo na napájení monitoru a obraz byl hrozný, po výměně za originální trafo obraz krásný. Na 30m jsem zdvojoval drátky, ale asi to půjde i bez zdvojení. Zvonek má dobrý zvuk, vše jde pěkně slyšet, nemusí se vůbec křičet. Stiskem tlačítka na kameře se ozve u návštěvníka zvuk vyzvánění, takže ví, že tlačítko zvoní. Po dokončení rozhovoru se monitor vypne a je tmavý (nebo zde můžou být hodiny nebo ještě něco jiného). Celkově vzato je to zařízení něco mezi tlačítkovým telefonem a smart telefonem. Naprosto dostačující. Měl jsem z toho trochu obavy, protože některé recenze na to byly špatné. Instalace vyžaduje selský rozum.
- Nebyl návod zapojení musel jsem ofotit ten starý potom to šlo
Pohled kamerou do "oblouku, špatně čitelná tlačítka na zobrazovací jednotce.
- Kompaktni reseni pro dum, kde mate jak zvonek s kamerou, tak i display a cele to ma fungovat jako IP intercom s moznosti volat i na mobil pres Hikvision aplikace....
- Pekny design jak zvonku, tak i displaye
- Hodne funkci
- Integrovatelne jako dalsi Hikvision kamera
- Funguje to tak jak se tomu chce!!!
- Slozita konfigurace!
- Hikvision aplikace je ponekud tazkopadni, slozita, pomala...
Myslenka dobra, tedy spojit vse dohromady a udelat intercom, ktery ma 2MP kameru jako ryby oka s mikrofonem a reproduktorem, display, ktery mate uvnitr vidi a slysi co je venku a funguje jak zvonek, kde si muzete nastavit i ton zvoneni, hlasiton, trvani zvoneni, ale i dobu po kterou se vam volani presmeruje na mobil a vlastne vidite a slysite to same. Display ma i slot pro microSD karty a tam automaticky uklada prvni foto pri stlaceni zvonku, ale i nahrava hned zvuky po zazvoneni, co je fajn slyset pak lidi co o vas povidaji kdyz nezvednete;)
Dale zvonek i display ma moznost napajeni z PoE switche(opravdu staci klasicky PoE, tedy do 15.4W, celkove bere ze switche tak 4-8W, PoE+ nebo UPoE neni treba). Funguje i pres WiFi, ale to nedoporucuji.
-Display na 7" ma nizke rozliseni(neco jako 1024x768p) a fotky, ktere dela jsou spise orientacni pro prehled.
-Kvalita oboustranneho audia je ok i pres mobil, ale necekajte nic "HD".
- nastaveni pres aplikaci Hikvision a tez do kameroveho systemu IWMS 4200 je proste porod jeza proti srsti.Pevne nervy a hodne zvykacek, protoze jeden by se z toho pos***
- cinsky software je des! Cinani hardware uz umi ale software je porad problem a pokud mi tu nejakej "odbornik" rekne, ze to tak neni, tak doporucim zkusit Synology DSM pro kamery anebo software od Ubiquiti - v jednoduchosti a spolehlivosti je krasa. Hikvision produkty ok, ale kamery dejte pak na jiny management software pro zpravu videa, jinak se zes***** z podoby lidske. Stejne tak SW, ktery maji Hikvision NVR - tezke devadesatky, kdy ani na kameru se s vetsinou prohlizecu a ruznych verzi nedostanete a jeste musite mit LocalService codek, ktery porad dela potize. Fakt mi nikdo nepiste, ze to neumim, protoze pak jste nikdy nesahli na kvalitni produkt;)
- Jednoducha instalace, delka kabelu
Pozadavek na umisteni bez primeho slunce trochu omezuje instalace na vzchodni a i zapadni stenu, pokud se ma toto doporucni dodrzet
- Vše funguje jak má, jednoduchá instalace, když byl připraven datový kabel ke zvonku!!! Vše potřebné je součástí balení!!!
Its simple interphone/intercom but it works quite nicely. You need 6-8 wires between two phones and just two wires to the outer item. I am happy with the price and usability.